Föredrag med Ola och Monica om livet och maten vi stoppar i oss på utomhusscenen vid Brygghuset i Björnhyttan samtidigt som du serveras en Monjo. Välkommen. Medtag gärna egen stol eller filt om möjligt.

Med en förtrollande spänning berättar Monica om att ”Vara” i livet som tillsammans med Olas kunskapsgivande föreläsning om att ”Göra” val skapar de en hundraprocentig helhet i att ”Vara” och ”Göra”.

När: Söndag 24 juli
Tid: 14:00
Var: Brygghuset i Björnhyttan
Pris: 295 kr för båda föreläsningarna.
(249 kr om 2 eller fler biljetter bokas)

Livet är inget för nybörjare!
295 kr
Livet är inget för nybörjare! (Vid köp av 2 biljetter eller fler)
249 kr

monjo_bild_produkt
I priset ingår även en Monjo (Ren mat utan konstigheter)

 

Föreläsning 1: Livet är inget för nybörjare! med Monica

monicaEn inspirerande föreläsning om livets prövningar som människa, både som barn och vuxen.

Utmanande situationer med oväntade lösningar och vägval för att komma vidare och att förändra, trots att det inte handlar om att förändra andra. Behöver man vara proffs på livet?

Med budskap som är relevant och igenkännande med nya vinklingar når Monica sin publik på ett fängslande sätt. Med en stor portion humor pratar hon om tuffa beslut och erfarenheter och samtidigt banar väg för andra att komma vidare i sin tanke. Monica når sina åhörare på ett personligt och ärligt sätt.

Monica är entreprenören, företagaren, monjologen och föreläsaren som tar er med i en spännande historia med mycket skratt och en del tänkvärda situationer.

Föreläsning 2: Ät dig frisk eller sjuk! med Ola

Det går att påverka hur vi mår med maten vi stoppar i oss? Ola guidar oss att välja och att undvika mat. Val som stärker kroppen, mat som stärker kroppen. Med lite kunskap kan du avgöra hur du mår av den mat du äter. Det finns mycket att prioritera och att undvika av det matbutiken erbjuder.

Ola når sina åhörare på ett nära och personligt sätt, när han beskriver hur vi kan prioritera för att ge kroppen bättre näring för ett bättre mående.

Ola är näringsterapeut och hälsoanalytiker. Han har egen mottagning där han möter människor, gör hälsoanalyser och pratar resultat av olika val.

 

Brygghuset

brygghuset_bjornhyttan
Brygghuset ligger 12km från Ludvika i Dalarna. Nära till väg men ostört och avlägset med skogen och naturen som sällskap. Läs mer och se vägbeskrivning