[mk_highlight text=”Obs! Konstkvällen är tyvärr inställd på grund av för få anmälningar.” text_color=”#ffffff” bg_color=”#1c1c1c” font_family=”none”]

Konstkväll i Björnhyttans Brygghus
Landskapsmålningar som vardagspåminnelser om livets magi!
Möt konstnärinnan Ania Witwitzka som visar upp ett smakprov av sina senaste verk.

 

Under kvällen förmedlar Ania på ett inspirerande sätt sitt budskap om hur man kan väcka och bibehålla upplevelsen av livets magi, även mitt i vardagen. Hon kommer dela med sig av hemligheten bakom sin unika målarstil och avslöja sina inspirationskällor. På ett varmt och personligt sätt kommer Ania att få dig att inspireras och att tänka till medan du förförs av färgerna, ljuset och naturen i hennes målningar.

Välkommen på en exklusiv kväll där du, genom att få komma ”back stage” in i en konstnärs värld, får ta del av den kreativa process som sällan finns inom räckhåll för allmänheten.

Ania Witwitzka har polsk härkomst, är född och uppvuxen i Stockholm och är utbildad på konsthögskola i England där hon även bodde i över 10 år. Idag har Ania sin bas i Stockholm igen där hon jobbar heltid med sin konst och undervisar i måleri både via nätet och kurser på plats.

När: Tisdag 24 september
Tid: 16:00
Var: Brygghuset i Björnhyttan
Pris: Fri entré (Förhandsbokning krävs)
Servering öppen

 

Brygghuset

Brygghuset ligger 12km från Ludvika i Dalarna. Nära till väg men ostört och avlägset med skogen och naturen som sällskap. Läs mer och se vägbeskrivning