Föreläsningen Livet är inget för nybörjare blev en stund med många tankeställare. Valet är vårt eget. Vi väljer själva vad vi stoppar i oss, vad vi väljer att plocka från hyllorna i mataffären. Det vi tror är nyttigt kanske inte alls är bra för oss. Vi kan äta oss sjuka men kan också välja att äta oss friska. Någon som vet mycket om detta är Monica som själv upplevt en tuff resa i livet och varit nära slutet. Ett nytt tankesätt, nya vanor och förändrad kost räddade hennes liv. Detta delade Monica med sig av och gav också en hel del råd.

olamonica

Föreläsningen skedde vid Brygghusets utomhusscen denna varma och soliga dag samtidigt som publiken bjöds på en Monjo. En ny produkt som Monica är en av grundarna till.

Efter pausen så kunde inte regnet hålla sig. Dropparna gjorde att vi flyttade in i Brygghuset och tog del av Olas kloka råd kring innehållet i mat vi äter. Vad vi ska akta oss för och hur vi påverkas av näringsrik kost.

Dagen blev mycket uppskattad och vi planerar en uppföljning av föreläsning senare under hösten. Håll koll här på hemsidan och på facebooksidan för aktuella datum. Tack alla för att ni kom!

monica_forelasning_3 monica_forelasning_2 monica_forelasning brygghuset_forelasning publik_forelasning  ola_forelasning