Vägbeskrivning

För GPS’er anges adressen:
Björnhyttan 21, Grängesberg

Google maps
Eniro
Hitta.se

Mellan Grängesberg och Saxdalen finns en avfart till Björnhyttan. Det står även skyltat till Ljungåsen. Det är rätt avfart att tag.

Väl inne på den grusvägen fortsätter ni ett par hundra meter tills ni kommer till första röda huset på höger sida. Till vänster finns brevlådor och en informationsskylt om Björnhytte Bruk. Ta av och åk in på den lilla grusvägen.

Fortsätt 500-600 meter tills ni kommer fram till ett litet stall och en gård på höger sida. På baksidan av det större vita huset finns en avfart på höger sidan som leder upp till ställplatserna. Välkomna!

Om problem att hitta så är det bara att kontakta oss på 0721-585 228

EL

Varje ställplats har tillgång till ett 220-volts uttag.

Älska sopsortering

Vid infarten/utfarten till Ställplats Brygghuset finns en station för sopsortering av glas, plast och metall samt aska. Hjälp oss gärna sorter så tar vi hand om det sen genom att lämna till återvinning.

Aska från grillar måste vara helt utan glöd för att inte riskera att ta eld.

Betalning med Swish

Ställplats: 120 kr
El: 30 kr

För att betala med swish används nummer 0739059495 alt. scanna QR-koden nedan med Swish-appen.

Det går även att betala kontant eller med kort. Ta bara kontakt med oss vid Brygghuset så löser vi det på plats.

Vatten

Vi har tyvärr inte påfyllning av färskvatten men vid kanten av ställplatsen finns en kran med kallt vatten som kan användas för disk och tvätt.

WC

Nytt för 2019 är att det finns ett torrdass vid ställplatserna. Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda dusch i nuläget. Vi har planer på att bygga detta till kommande säsonger. För vattenburna badrum hänvisar vi istället till toaletter på närliggande campingar.

WiFi

Vi erbjuder internet via det trådlösa nätverket “Brygghuset”. Tagga oss gärna genom hashtag #bhbjornhyttan. Eller varför inte checka in på Facebook. Det gläder oss.

Belysning

Stolparna vid ställplatserna är försedda med varsin lampa. Dessa tänds och släcks automatiskt när det blir mörkt. På brygghuset tänds kvällstid lampor som släcks automatiskt av timer vid klockan 24.

In- och utcheckning

Incheckning från 15:00. Utcheckning 12:00 om inte annat avtalats.

Brygghuset

Som gäst på Ställplats Brygghuset har man öppen tillgång till Brygghuset, det lilla slaggstenshuset i anknytning till ställplatsen. Här kan man sitta ner och ta del av sällskapsspel, besöksinformation med mera.

Här erbjuder vi också en liten butik med självservice. Man tar det man behöver och swishar för det man handlar. Enkelt och tryggt och naturligtvis litar vi på våra kära gäster.

Scones när ni vaknar

Vi erbjuder våra goda scones till frukost. 4 st för 100 kr tillsammans med en skål marmelad och en skål creme cheese levererad till er plats på morgonen. Beställ dagen/kvällen före så går vi upp och bakar.

Café

Brygghuset Café håller öppet under evenemang men också lite spontant när andan faller på. Följ oss på facebook så blir du notifierad.

Kamerabevakning

Ställplats Brygghuset är kamerabevakat för trygghet och säkerhet.

Turistinformation

Ludvika Turistbyrå ligger i Ludvika resecentrum drygt 1 mil från Björnhyttan.

Tips på länkar

Visit Dalarna (Evenemang i Ludvika kommun)
Dan Anderssonveckan

0

Start typing and press Enter to search